Van harte welkom op de website van S-VISION, het schoonheids- instituut waar kwaliteit en persoonlijke aandacht op de eerste plaats staan.

Bij S-VISION ben je aan het juiste adres voor een verzorgende en ontspannende schoonheidsbehandeling. Zowel voor de vrouw als voor de man biedt S-VISION een uitgebreide keuze aan gezichts- en lichaamsbehandelingen, evenals (bruids)make-up en producten om jezelf thuis te verzorgen.

S-VISION Schoonheidsverzorging is gevestigd in Ridderkerk, op loopafstand van het centrum. Behandelingen worden gegeven in een stijlvol ingerichte salonruimte die van alle gemakken is voorzien.

De kwaliteit waar S-VISION voor staat blijkt ook uit de keuze voor de producten van Sothys, de specialist bij uitstek in instituutbehandelingen en thuis-verzorging. Dankzij de hoge techniciteit van de behandelingen, in combinatie met een exclusieve verzorgingsmethode voor gezicht en lichaam (Digi-Esthétique) op basis van oosterse en westerse massagetechnieken, is Sothys dé topklasse in professionele huidverzorging.

Alle producten van Sothys zijn vegetarisch en dragen het dierproef vrij - proefkoneen keurmerk.

S-VISION is aangesloten bij de ANBOS, de Branche Organisatie Schoonheidsverzorging. De bij de ANBOS aangesloten schoonheids-specialisten zijn altijd rechtmatig gevestigd en in het bezit van het diploma schoonheidsverzorging.
Seerojinie, uw schoonheidsspecialiste
Dit geeft de garantie dat je verzekerd bent van een professionele behandeling, een juiste advisering en vakbekwame begeleiding. Dat is een veilig gevoel want het gaat uiteindelijk om jouw huid.
     S-VISION ··· Rembrandtweg 49 ··· 2981CT ··· Ridderkerk ··· Telefoon 0180 - 853 543 ··· info@s-vision.nl