home
Sothys maquillage Bij S-VISION ben je ook aan het juiste adres voor make-up. Zowel voor aanschaf als advies, maar ook als je een keer professioneel wilt worden opgemaakt, bent je van harte welkom.

Eжn van de specialisaties van S-VISION is de Sothys kleuranalyse waarbij een typologie voor je wordt geadviseerd op basis van ogen, haar en huidskleur. Op deze manier kunnen de kleuren die het beste bij jou passen worden geselecteerd om op die wijze jouw eigen, unieke persoonlijkheid te benadrukken!


Bruidsmake-up Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk ook op je allermooist uitzien. Je make-up zorgt voor de finishing touch zodat jij vol vertrouwen een hele dag in het middelpunt van de belangstelling kunt staan.
Een goede bruidsmake-up zorgt ervoor dat je goede punten geaccentueerd worden en je eventuele mindere punten gecamoufleerd. Verder moet je er natuurlijk en stralend uitzien.

Een bruidsmake-up bij S-VISION wordt vooraf uitgebreid met je doorgenomen en is ook altijd inclusief een proef make-up zodat je kunt zien en meebeslissen welke kleuren het beste bij jou passen.
     S-VISION иии Rembrandtweg 49 иии 2981CT иии Ridderkerk иии Telefoon 0180 - 853 543 иии info@s-vision.nl