home

Je gaat naar de schoonheidssalon omdat je echt verwend wilt worden, maar je wilt natuurlijk ook resultaten. Die resultaten bereik je het beste als je de behandeling thuis kunt voortzetten met de producten van Sothys.

Bij de Instituutbehandelingen van Sothys wordt gewerkt met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. De thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen. Sothys heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor ieder huidtype en voor ieder moment van de dag. Dit loopt uiteen van reinigingsproducten, dag/nacht crème en make-up tot en met een complete huidrevitalisatie.

Secrets de Sothys®
Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innovatie en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw. De producten worden ontwikkeld in samenwerking met universiteiten en onderzoekslaboratoria, die elk jaar met exclusieve technologische innovaties komen voor unieke samenstellingen die comfort en effectiviteit combineren.

Probeert het zelf, je zult versteld staan van de resultaten!
     S-VISION ··· Rembrandtweg 49 ··· 2981CT ··· Ridderkerk ··· Telefoon 0180 - 853 543 ··· info@s-vision.nl